Without you

Det här något av det finaste och svåraste jag någonsin varit med om. Du & Jag. Vi. När jag tänker på dig kommer jag alltid på mig själv att jag har ett leende på läpparna. Vi har varit med om så mycket tillsammans. Du har alltid varit där för mig, hur jobbig och bitchig jag än varit. När jag gråter förvandlar du det till skratt, när jag är arg gör du mig lugn, när jag är deprimerad är du mitt solsken, när jag känner mig ensam skickar du söta sms och när jag vill ge upp får du mig att resa mig starkare. 
 
Det var en på miljonen att jag skulle få träffa dig, vilket jag tycker är otroligt och fantastiskt på samma gång. Det finns ingen på den här planeten som har fått mig att känna mig så älskad som du. Du är den ända jag tänker på varje dag. Den som får mig att gråta floder av lycka och saknad. Jag har nog inte förstått att du inte längre är en tågresa bort. Det känns som att allt har varit en stor dröm. 
 
Allt jag vill är att ligga i din famn igen. Känna de där starka armarna runt min midja bakifrån och din varma andedräkt vid mitt öra. Att bara ligga där och le mot varandra. Lägga min hand på din vänsterkind när du kysser mig. När du lyfter upp mig utan förvarning. Trycker upp mig mot väggen kysser mig som att det var sista gången. Att du är det första jag ser när jag vaknar. Var sådär söta tillsammans och reta varandra. När du vänder dig om och leer mot mig utan någon anledning. 
 
7 months without you. I will miss you like never before. Happy 15th month anniversery.  I love you ♥
 

 Snart kommer min första VECKANS BLOGG-tävling upp! 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0