Barnvakt

Har precis kommit hem ifrån att ha varit barnvakt i 4 timmar åt mina grannar. Lite utmattande rent mentalt men jag tjänar bra på det. Kändes skönt att jag hann byta om till myskläder innan jag gick också. Nu ska jag prata lite med min kärlek innan jag troligen somnar sittandes. God natt! <3

30% RABATT PÅ JEFFREY CAMPBELL LITA

Just nu har Members rabatt på ett flertal Jeffrey Campbell skor, bland annat dessa eftertrakade skor ovan. De finns båda kvar i ALLA storlekar fortfarande. Intresserad?  Skriv en kommentar med din mejl adress så bjuder jag in dig till Members! :)  (ps. bäst att skynda dig, de brukar ta slut relativt fort!)

Top model Sverige

Sitter just nu och kollar på Top model Sverige, tycker det är lite småkul. Har även en perfekt liten semla framför mig. Åh! Den är dagen blev liiiite bättre nu.

Ps. Dagens bloggAR blev Emelie o Emma och Viktoria! :)

Dålig dag

Igår natt blev resultat av dagen idag, dåligt humör = dålig dag. Känner mig vilsen i mig själv och vet inte vad jag ska göra längre. Något måste bara ändras, det går bara inte längre. Bloggar mer personligt när det här förhoppningsvis har löst sig den här veckan. Här får ni två söta bilder sålänge på min katt! Kram ♥

Anmäl er nu!

Bara att kommentera "Jag är med!" :)

Sunday

Kom precis hem ifrån gymmet. Det är så skönt att träna på morgonen, lite folk + att man känner sig duktig efteråt. Sitter just nu och kollar på GG men måste snart börja plugga innan jag ska iväg igen. Hoppas ni får en bra söndag! 
 
Dagens blogg blev föresten Linnea! :)

För att jag inte bloggat den här veckan...

Tänkte köra på en dagens blogg idag och imorgon för att jag inte lagt upp "Bloggtipset" den här veckan.
Bara att anmäla sig fina ni! :)

260113

Den här veckan har varit fylld av flera tidskrävande saker. Hade matteprov i Onsdags som gick åt skogen och i Torsdags blev jag stannad av min granne på gatan som erbjöd mig ett barnvaktsjobb. Kommer ni ihåg att jag skulle på arbetsintervju i förra veckan? Det var för ett barnvakts företag och Intervjun tog hur lång tid som helst + att jag behövde spela in en video om mig själv. Har insett nu i efterhand att jag tvekar ganska rejält och har bestämt mig för att inte fortsätt min "ansökan". Ska försök få tillbaka mitt gamla jobb och det här nya istället, känns bra!  Visst det är "bara" barnvakts jobb men bättre än ingenting! 

Mina tidigare "Tankar & Åsikter" inlägg!

Har sett att många uppskattar att jag inte bara visar upp bilder etc. utan går ner lite på djupet i några inlägg, vilket jag tycker är superkul! Tänkte lista några av mina tidigare inlägg med mina tankar om diverse saker:
 
♥ Mina nyårslöften
Jag vill gå upp i vikt
Kenza inspirerar inte mig
Ta åt dig av vad han säger
Make the days count
Jag är i chock
Att leva fullt ut 
Uppskatta alltid folk i din närhet
Without you
Bli bästa vän med dig själv 
Att välja rätt
 

Dagens tips - Vinn ett Marc by Marc Jacobs datorfodral

Bild käll: AnnaWii
 
Tänka tipsa om en "tävling" jag kom över idag när jag surfade runt. Hos AnnaWii kan du få hem ett Marc By Marc Jacobs datorfodral + iphoneskal för en mycket billigare summa. Man får helt enkelt buda till sig kitet. Jag skulle göra detta direkt om jag skulle ha användning för ett fodral och iphone skal. 
 
Klicka här för mer info! 
 
// Tänkte föresten kanske börja lägga upp ett dagligt tips här på bloggen. Då det kan vara allt ifrån ett café till en fin tumblr sida. Hur låter det? :) 

Kärlek man inte kan röra men känna

Det här gjorde min dag lite bättre... <3

En liten fråga...

 
Eftersom att jag har tusen uppgifter att göra i min mattebok tänkte jag att ni kan besvara den här frågan tills ikväll. Min inspiration ligger på noll just nu och skulle behöva lite tips. :) 

Att välja rätt

Den här senaste veckan har gjort att jag nu tvingas ställa mig framför olika beslut. Jag lovade mig själv det här året att jag ska göra allt jag kan för att jag ska känna mig konstant glad och lycklig i allmänhet. Det kan vara jobbigt att gå ifrån något som känns säkert och tryggt, men efter att jag kom hem från England kände jag ändå att jag klara av att sätta mig i andra förhållanden än det jag är van vid. Det känns konstigt att jag har börjat fundera på det här, det kändes så långt borta för några månader sedan.  Ändå känns det skönt att jag bestämt mig för detta men samtidigt lite jobbigt, självklart. 
 
Jag låter bilden tala för sig själv nu, det är exakt det här handlar om för mig. 

Bloggtipset v. 3

 
Den här tjejen tar riktigt fina bilder och som jag tycker förtjänar lite extra läsare!

Klicka här för att komma till bloggen! 

Ingen bio för mig...

Jag vet att bloggen har legat på is i princip hela veckan. Jag har inte hittat ett bra sätt att få in bloggen i vardagen än, då jag blir stressad av den bara jag tänker på det. Skyller på att jag har mitt hat ämne 4 gånger i veckan med konstanta läxor. Usch! 
 
Skulle egentligen gått på bio idag men när jag såg priserna slogs de tankarna ner direkt. 230 kronor?!?! Inte undra på att folk laddar ner istället. Lite konstigt då en biobiljett i England kostade 80 spänn. Sverige kanske ska börja dra ner på skatten lite och börja använda de pengarna rätt istället och inte lägga flera miljoner på onödiga fester. Känns ju bra att man nästan måste spara för att gå på bio nu...

ångest

Har börjat komma igång med min träning ordentligt nu äntligen! Fast ja tänka när man kan gå ut och springa såhär nästan, ser till och med nästan fram emot det haha. 
 
De senaste dagarna har bara rullat på och imorgon har jag min första arbets intervju någonsin! Är såååååå nervös då jag inte får sabba det här. Kommer gå runt med ångest hela dagen imorgon, fast ja bara att tänka positivt. 

Tipsa om din blogg eller dina favoriter!

Det finns hundratusentals bloggar i Sverige och många kämpar med sin blogg dagligen. Känner ni igen er? Jag tycker det är dags att lyfta fram små inspirerande bloggar! Jag länkar mer än gärna folk och vill alltid hitta nya bloggar att följa, som jag tror jag inte är ensam om. Därför har jag nu innfört BLOGGTIPSET här på bloggen, som betyder att varje Söndag kommer jag lyfta fram en blogg som ni har tipsat om. 
 
Hur går det till? ♥
I det här inlägget ska ni tipsa om en (eller flera) blogg du gillar och tycker förtjänar mer läsare. Du får tips om din egna blogg, men då vill jag att du skriver om "Bloggtipset" i ett inlägg (eller endast länkar) i sin tur (viktigt!!!)- annars blir din blogg borttagen ur "nomineringarna". 
 
Hur många får jag tipsa om? ♥
Det är bara att dundra på med tips, men snälla skriv bara en blogg en gång - spam ej tillåtet. Du kan tipsa om alla dina favorit bloggar (OBS: Ej storbloggare) och sen dig själva kanske, eller bara dig själv. Det får du bestämma!
 
Hur väljer du ut bloggtipset? ♥
1. Det första som jag kollar på är designen. Det är det första man ser och skapar sitt första intryck efter, vilket som är viktigt. 
2. Det andra är hur mycket tid du lägger ner på bloggen. Det märks tydligt om ett inlägg har skrivits på 5 minuter. Kvalité framför kvantitet! 
3. Hur många som har tipsat om dig. Om du har blivit tipsad om t.ex. 20 gånger har du troligtvis en bra blogg i längden, som kommer ge dig extra poäng! Därför lönar det sig om du skriver om "Bloggtipset" i din blogg och länkar till inlägget. 
 
Om jag tipsar om min egna blogg, vad behöver jag göra då?♥
Du kan välja mellan att skriva ett inlägg om "Bloggtipset"(Ja, ni får använda bilden!) på din blogg ELLER länka till det här inlägget  på slutet av ett inlägg. 
Kom ihåg att det här är viktigt att göra. Jag kollar och tar bort alla som ej gjort detta!
Avslutas 20/1!

Q/A

Vad har du för kamera? 
Jag har en Canon Eos 450D
 
Varför började du blogga?
Jag började blogga för att jag älskar att skriva. Tycker det är skönt att skriva av mig om åsikter, vad som hänt under dagen etc. och dela med mig av tips & trix. :)
 
Var hittar du inspiration?
Jag hittar inspiration lite överallt. Det kan vara att en blogg skrivit om något, en av mina vänner pratar om något och så vidare. Men för det mesta dyker saker bara upp i mitt huvud helt plötsligt. Det som jag har gjort är att jag har skrivit ihop en lista på saker jag kan skriva om (tror jag har över 150 punkter där..hehe) och så skriver jag bara det jag tänker på där. Tips! ♥
 
Vilka bloggar läser du mest?
Jag håller på just nu att hitta nya bloggar att läsa då jag tröttnat på storbloggarna. Jag tänkte göra tips på bloggar lite då och då här förutom "Bloggtipset" dårå! :)
 
Har du någon/några förebild(er)?
Oj vilken fråga, har inte riktigt tänkt på det(förutom mamma då!). Ska skriva ihop ett inlägg om det senare! 
 
Vad heter typsnittet du använder i inlägget? det skrivstilsaktiga :)
Det får du fråga Pouline om. :)
 
 

FRÅGESTUND

Jag har i princip aldrig haft en frågestund förut därför tänkte jag det skulle vara kul att testa på! Nu kommer jag säkert inte få några frågor men, haha.  Ni kan fråga om allt mellan himmel och jord, jag svarar på allt! :) 

Bloggtipset v. 2

Veckans bloggtips blir POULINES.SE. Det här är en blogg för er som gillar fina bilder med en massa mode. Väldigt fin blogg som jag brukade följa konstant i somras. Uppdateringen är inte konstant men hon gör bra inlägg istället för att bara slänga ihop något när hon väl uppdaterar. Det tycker jag gör hennes blogg bra! :) 
 
CHECK HER OUT! 

Power through

 
Förlåt för den dåliga uppdateringen men igår orkade jag verkligen inte. Jag och Anna tog en låååång powerwalk och bestämde oss för att nu jävlar ska vi köra hårt på gymmet. Jag tränade dock mitt lilla mini-pass på 30 min hemma idag eftersom jag inte kunde hitta någon bussremsa, hehe. Känns ganska skönt att träna hemma ibland då jag både har hunnit träna och duscha på 1 timme ungefär. Tips för er som tror att ni inte hinner med träningen! Det ända redskapet jag använder är hantlar.
 
Tänke göra en liten frågestund senare, eller om någon vill fråga något är det bara att kommentera i ett inlägg så tar jag upp det i ett nytt inlägg när jag har fått några stycken. :)  kram! ♥

Stil inspiration #1

Som jag skrev i mina nyårslöften har jag bestämt mig för att hitta min egna personliga stil, då jag tycker min klädstil har blivit väldigt enformig. Därför tänkte jag innföra en liten ny grej här, mina "stil inspirationer" som kommer hamna under kategorin "Inspiration" självklart. Där kommer jag ta in både kändisar och bloggare. Tänkte att det skulle kunna vara kul med lite mode inslag i bloggen också. Nu kör vi! 
 
Angelica Blick skulle jag säga är Sveriges mode prinsessa. Jag tycker dock att hennes stil är lite för mode och trend inspirerat för mig, men jag beundrar henne att hon vågar testa alla olika sorters klädstilar. Jag gillar hur hon matchar olika mönster och färger, hon har även fått mig att inse värdet med detaljer. T.ex. skulle inte bilden med skinnjackan längst ner varit lika inspirerande utan pälsvästen, förstår ni hur jag tänker? Bortifrån mode älskar jag även hennes hårstilar och sminkningar. Hon är ju helt dunder vacker här!

Nu har "Bieberfever" gått för långt!

VARNAR FÖR KÄNSLIG BILD! 
 
Nu TRENDAR hastagen #CutForBieber på twitter. Hängivna fans skär sig själva för att få Justin att sluta röka weed.  Jag tycker det är hemskt hur den här världen börjar se ut. "Om vi skadar oss själva slutar han nog". Jag finner inga ord för hur idiotiskt det här är.
 
Han är som vilken person som helst bakom scenen och sitt crew, förstår mig inte på hysterin runt honom. Självklart kan man bli "Starstruck" om man ser honom i verkliga livet, då han trots allt är en världstjärna, men att små tjejer på fullt allvar tror han kommer sluta göra något för att de vill att han ska göra det är ren idioti. Tror ni Rihanna t.ex. skulle sluta röka för att jag satt och skärde upp min handled? Verkligen inte. 
 
Jag har aldrig varit ett stort fan av JB från början, han har talang men han sjunker mer och mer i mina ögon. Först rykterna om att han var otrogen mot sin flickvän(som jag fick höra stämmde) och nu droger? Tycker det är synd då han indirekt uppmuntrat sina fans att det är okej att vara otrogen och ta droger. Självklart kan alla göra misstag men han bär på ett stort ansvar också, hans fans är ju välkända för att vara väldigt impulsiva.  Har ni hört om 13-14-åringarna som gick runt på plattan i Stockholm och uttryckte sin kärlek till JB, men när någon uttryckte den motsatta åsikten tryckte de upp honom mot väggen. 

Undrar vad Justin säger om detta...

Back to basic

Mitt lilla dator problem löste sig snabbt då jag får låna min pappas dator sålänge min är på reperation. Idag vaknade jag upp i världens skönaste säng, fick stressa lite till skolan för att jag inte kunde stiga upp, haha.Efter skolan var jag även på gymmet, känns bra att jag har kommit igång nu. Förhoppningsvis håller det i sig! :)

Ingen dator på 3 veckor...

Imorgon ska vi skicka in min dator på reperation, som kan ta upp till 3 veckor att laga på grund av kö. Har nog berättat det förut men den gled ner i golvet när jag bodde i England i November och ena sidan av skärmen sprack. 
 
Under tiden ska jag använda min pappas dator som förhoppningsvis fungerar, dock blir det dåligt med bloggning tror jag. Tyvärr. Ska försöka tidsinställa några inlägg ikväll! ♥

TIPS TIPS TIPS - Tjäna pengar på att hålla din blogg aktiv!

Att hålla en blogg aktiv kan vara riktigt krävande ibland, men nu kan du få betalt för det genom BLOGFAME. Den här sidan är nylanserad och erbjuder dig just nu 50 kronor om du blir medlem. Du kan skapa dina unika länkar och tjäna pengar på om någon av dina läsare köper något genom dem. Du kanske tipsar om en klänning du såg på Bubbleroom t.ex. 
 
Du har ingeting att förlora! Att bli medlem tar 30 sekunder, skriv in din e-post och bloggadress och du har redan 50 kronor i fickan. Hur bra låter inte detta? 
 
Bli medlem gratis HÄR! 
 

Trött-tjej!

Första skoldagen avklarad och jag känner mig redan helt död i kroppen. Träningsverken kom även idag, fy. Kan inte gå normalt, haha. Var dock duktigt och stannade kvar efter skolan och gjorde klart matten tills imorgon, känns bra!
 
Därför kan jag nu kolla på "hur vi blev hollywood fruar" med gott samvete senare ikväll, åh. Älskar Maria Montazami, hon är så kul! haha. Har även bestämt mig för att börja följa Marias och hennes döttras Hanna och Saras bloggar. Få lite känsla av USA drömmen är ju aldrig fel. :)
 
Ps. TYVÄRR vann jag inte fototävling. Var 6 röster ifrån men häng inte läpp för att det inte blev en länk den här gången. Jag tänkte nämligen börja med random bloggtips, vilket som betyder om jag ramlar över någon blogg jag verkligen gillar tipsar jag om den självklart. :) Om någon skulle vilja kan jag lägga ut vad jag tycker gör en bra blogg?

Tipsa om din blogg eller dina favoriter!

NY OMGÅNG HITTAR NI HÄR!
 
Det finns hundratusentals bloggar i Sverige och många kämpar med sin blogg dagligen. Känner ni igen er? Jag tycker det är dags att lyfta fram små inspirerande bloggar! Jag länkar mer än gärna folk och vill alltid hitta nya bloggar att följa, som jag tror jag inte är ensam om. Därför har jag nu innfört BLOGGTIPSET här på bloggen, som betyder att varje Söndag kommer jag lyfta fram en blogg som ni har tipsat om. 
 
Hur går det till? ♥
I det här inlägget ska ni tipsa om en (eller flera) blogg du gillar och tycker förtjänar mer läsare. Du får tips om din egna blogg, men då vill jag att du skriver om "Bloggtipset" i ett inlägg (eller endast länkar) i sin tur (viktigt!!!)- annars blir din blogg borttagen ur "nomineringarna". 
 
Hur många får jag tipsa om? ♥
Det är bara att dundra på med tips, men snälla skriv bara en blogg en gång - spam ej tillåtet. Du kan tipsa om alla dina favorit bloggar (OBS: Ej storbloggare) och sen dig själva kanske, eller bara dig själv. Det får du bestämma!
 
Hur väljer du ut bloggtipset? ♥
1. Det första som jag kollar på är designen. Det är det första man ser och skapar sitt första intryck efter, vilket som är viktigt. 
2. Det andra är hur aktiv du är. Om du uppdaterar 1 gång per vecka eller varannan dag kommer du troligtvis inte bli vald tyvärr. En bra blogg uppdateras dagligen! 
3. Hur många som har tipsat om dig. Om du har blivit tipsad om t.ex. 20 gånger har du troligtvis en bra blogg i längden, som kommer ge dig extra poäng! Därför lönar det sig om du skriver om "Bloggtipset" i din blogg och länkar till inlägget. 
 
Om jag tipsar om min egna blogg, vad behöver jag göra då?♥
Du kan välja mellan att skriva ett inlägg om "Bloggtipset"(Ja, ni får använda bilden!) på din blogg ELLER länka till det här inlägget  på slutet av ett inlägg. 
Kom ihåg att det här är viktigt att göra. Jag kollar och tar bort alla som ej gjort detta! 

Min dag

Imorse krigade jag mig upp i sängen och satte på mig träningskläderna. Det var så skönt att träna igen, jag blir så pigg av det direkt! Efter det mötte jag upp Anna och vi åkte in till stan. Vi gick till Rice som har en lunch buffee på vardagarna och för att avsluta jullovet fint. Det var gott och värt 100 kronor för både massa goda vårrullar och glass med frukt som efterrätt. På hemvägen gav anna även min sena julklapp! Kan visa er i veckan vad det var för något. :) Min dag var bra helt enkelt!

Lunch-dejt!

Ska sticka iväg nu och luncha med Anna i stan. Bloggtipset kommer upp i eftermiddag så håll utkik! :)

DET HÄR INSTAGRAMKONTOT SKA BLOCKAS!

 
JAG ÄR SÅ JÄVLA ARG JUST NU! Om det är något jag hatar mer än något annat är det internet mobbing. De där patetiska människorna som skriver elaka kommentarer, som inte vill något mer än att skada och trycka ned.  
 
Nu har inte mobbningen inte begränast sig till bloggar och facebook utan går även nu över till Instagram.För några minuter kom jag över det här kontot på instagram. @EVERYONEHATES_SINKINGUNDER. Ni kan läsa er till själva genom bilderna vad det är för sorts sida. Det är nästan precis samma sorts sida som de som skapades i Göteborg, det här inriktar sig dock på en ynka person och hånar för fullt. Jag skrev i ett inlägg att jag inte förstod hur man skulle kunna slå ner någon i backen för något sånt(dock skrev jag det för att det inte hade några bevis mot tjejen, kontot visades ju senare grundats av en kille). Men nu, aaaaaaaaaaaah! Jag säger bara, jag blir inte arg ofta men när jag blir det känns det som jag kan slå igenom en stenvägg. 
 
Jag känner att jag inte bara kan kolla på nu, NÅGOT MÅSTE GÖRAS! Jag känner inte @sinkingunder, aldrig varit inne på hennes sida. Men att hon har mobbats från årskurs 1 och haft hat konton på alla sina 3 instagramkonton gör att jag ställer mig bakom henne. 
 
GÅ IN PÅ @EVERYONEHATES_SINKINGUNDER OCH BLOCKA NU! 
 
Sprid gärna det här, det tar MAX 2 minuter att hjälpa någonannan! 

Bloggtipset - v. 1

Den första bloggen jag kommer tipsa om i bloggtipset blir http://varaviola.blogg.se/. Hennes blogg fylls av fina och härliga bilder med en bra blandning. Jag blir väldigt fotosugen när jag kollar igenom hennes blogg, till och med lite inspirerad av några bilder. Hennes design är väldigt stilren och passar hennes typ av blogg väldigt bra. Tycker hon är värd att kolla in! Ni hittar hennes blogg här
 
 
PS. Många som tipsade om sina egna bloggar följde inte reglerna och blev då borttagna. Det spelar ingen roll hur fin blogg du har, om du inte följer reglerna kommer jag inte tipsa om dig(som står tydligt i inlägget!). Jag försöker göra det här till en rolig grej, och då ska det vara rättvist.
 
Har ni något att förlora på att länka till min blogg? Nej, ni har troligtvis bara ännu mer att vinna på det. Tror även att dina läsare skulle uppskatta om du "tipsade" om en tävling. Tycker flera borde börja länka till andra bloggar, och släppa hela grejen att endast söka läsare. Kommer låta jätte hippie nu men vi borde sprida mer kärlek i bloggvärlden och hjälpa varandra. Om någon skulle "tipsa" om min blogg skulle jag bli jätteglad och troligtvis länka tillbaka. Som jag tror många andra även skulle göra. Ni har inget att förlora på det!  Tänk på det! 

Good morning sunshines!

Idag är det sista helgdagen innan skolan drar igång. Åh, vill inte! Skulle behöva en vecka till för att ställa om mig. Nu ska det dock bli ändring i min vardag, ska köpa gymkort i veckan och börja mitt mål för viktuppgång. Idag måste jag dock ta tag i matteboken som legat och samlat damm. Därför har ni några timmar på er till att anmäla er till "Bloggtipset", hehe. Kram ♥
 

16:58

Hej hörni! Förlåt för sen uppdatering, men blogg.se har vägrat att ladda upp bilder hela dagen för mig. Jag kom förövrigt hem precis, var iväg och letade efter en kalender och åkte i vår nya bil för första gången. Jag hittade världens bästa kalender, både fin och praktiskt. Älskar den! Kan visa den imorgon för er. Hoppas er dag var bra! ♥ 

Tipsa om din blogg eller dina favoriter!

Det finns hundratusentals bloggar i Sverige och många kämpar med sin blogg dagligen. Känner ni igen er? Jag tycker det är dags att lyfta fram små inspirerande bloggar! Jag länkar mer än gärna folk och vill alltid hitta nya bloggar att följa, somjag tror jag inte är ensam om. Därför har jag nu innfört BLOGGTIPSET här på bloggen, som betyder att varje Söndag kommer jag lyfta fram en blogg som ni har tipsat om. 
 
Hur går det till? ♥
I det här inlägget ska ni tipsa om en (eller flera) blogg du gillar och tycker förtjänar mer läsare. Du får tips om din egna bloggar, men då skulle jag vilja att du skrev om "Bloggtipset" i ett inlägg i sin tur - annars accepteras inte ditt tips. Ni kan läsa varför det här kommer löna er längre ner! :)
 
Hur många får jag tipsa om? ♥
Det är bara att dundra på med tips, men snälla skriv bara en blogg en gång - spam ej tillåtet. Du kan tipsa om alla dina favorit bloggar (OBS: Ej storbloggare) och sen dig själva kanske, eller bara dig själv. Det får du bestämma!
 
Hur väljer du ut bloggtipset? ♥
1. Det första som jag kollar på är designen. Det är det första man ser och skapar sitt första intryck efter, vilket som är viktigt. 
2. Det andra är hur aktiv du är. Om du uppdaterar 1 gång per vecka eller varannan dag kommer du troligtvis inte bli vald tyvärr. En bra blogg uppdateras dagligen! 
3. Hur många som har tipsat om dig. Om du har blivit tipsad om t.ex. 20 gånger har du troligtvis en bra blogg i längden, som kommer ge dig extra poäng! Därför lönar det sig om du skriver om "Bloggtipset" i din blogg och länkar till inlägget. (Ja, ni får använda bilden!) ELLER röstar på mig två gånger HÄR (nr. 10) innan 23:59 ikväll 5/1!  Om jag vinner får ni även en extra länk försäkrad! :)
 

Puderrosa

Idag har jag på mig den här skönheten! ♥
 

Nyårslöften

Ett nytt år ser jag alltid som en nystart. Hur mycket dåligt jag än tagit med mig från 2012 kommer jag nu glömma bort. De försvann med fyrverkeriernas smällar. I år är jag besluten för att göra det bästa av alla situationer och må bra i alla lägen. Det är dags att sluta drömma om det perfekta året och skapa det istället! ♥♥♥
 
 
♥ Göra ett stort beslut.  Det är något i mitt liv som alltid trycker ned mig lite hur mycket jag än kämpar för att hålla mig på topp. Det är dags för mig att ta ett beslut som troligtvis kommer bli en stor förändring, till det bättre. 
 
♥ Gå upp 5 kg. Jag har kämpat hur mycket som helst med min vikt i flera år nu och jag vill att jag ska nå min målvikt i år. Det klarar jag! Krävs bara att jag blir motiverad och självsäker, man måste alltid tänka att man kan annars kommer man ingenstans. 
 
♥ Träna regelbundet. Jag mår enormt bra av att träna, jag får energi och blir gladare. Att träna är något jag måste och vill göra i år regelbundet. Jag har dock bestämt mig för att jag inte måste köra mitt styrkepass varje gång, det är ju bra för musklerna att vila också. Att springa i 10-20 min räcker för mig. Träningen ska inte bli en stressig del av mitt liv. Då det är då man egentligen mår som bäst, hur mycket man än svettas och känner värken i kroppen. 
 
♥ Ändra min klädstil. Jag känner att jag ser ut som halva svenska befolkningens tonårstjejer idag. Jag vill få lite mer personlighet i vad jag har på mig, kläder säger ju trotsallt ganska mycket om sig själv. Jag blev inspirerad av Kenza när jag såg den här outfiten, typ den finaste jag sätt(måste väl erkänna att Kenza inspirerar mig i klädväg på sommaren). Jag har insett att jag inte kan bära upp hela bikerjacka modet med nitar och svart på svart. Jag gillar mer söta klänningar och ljusa kläder, det är mer jag
 
♥ Shoppa smart. På senaste tiden har jag köpt en massa grejer som jag egentligen inte behöver. I framtiden ska jag endast köpa saker jag verkligen vill ha, gå på magkänslan helt enkelt. Jag köper hellre något lite dyrare än en tröja från H&M som halva befolkningen redan har. Det här går väl hand i hand med att ändra min klädstil. Jag ska även bli mer medveten om skönhetsprodukter och söka mycket innan jag går in i en affär. Har även fått upp ögonen för webbutiker, Svenska såsom internationella. Man kan ju hitta jättefina grejer runt om i världen, så varför inte betala lite frakt och få något riktigt fint? :)
 
♥ Äta massa frukt. Jag har aldrig varit den som äter ett äpple per dag, men det ska jag bli nu. Är ju jättebra för kroppen, huden, håret etc. Man kan bara tjäna på det! 
 
 Skaffa jobb. Försökte hela förra året att skaffa ett ordentligt jobb, men eftersom att jag började försent fick jag inget. Jag hade bara tur att få ett sommarjobb tillslut, men i år ska jag verkligen försöka få ett jobb - har så mycket att spara till så det inte är sant. Roliga grejer dock. :) 
 
♥ Bättre på fotografi. Min kamera låg i princip på hyllan hela början av 2012, men nu är det dags att ta upp det igen! Fotografi ligger mig varmt om hjärtat, det är ju så kul! Älskar att kolla igenom bilder i efterhand och minnas så mycket runt dem. Ska lära mig min kamera utantil och helt enkelt bli bättre! 
 
♥ Ta del av Black Friday. Den här dagen är ju den största shopping dagen på året. När priserna sänks på alla webbshoppar, då det är en amerikansk tradition. Ska spara som sjutton till dess, haha. Det åker in i min kalender direkt. 
 
♥ Åka till Portugal. Att resa är något som jag älskar över allt annat. Min pojkvän har bjudit med mig dit och jag ska åka vad mina föräldrar än säger! Åååh, kommer bli underbart! ♥
 
♥ Göra något nytt. Det här året ska det skapas många bra minnen, ett sätt att försäkra det på är att göra något nytt. Vem vet, kanske ni ser mig i en gokart eller med delfiner? ;) 
 
♥ Nya vänner. Jag är en ganska blyg person, som jag inte tjänar på. Jag ska försöka komma över mina rädslor, det värsta som kan hända är att de inte skulle gilla mig. Jag vet att jag är en glad och omtänksam tjej längst in, som flera borde se! :) 
 
♥ Bli mer plannerad. Min förra kalender var väldigt liten och smal men i år vill jag ha en rejäl kalender där jag kan skriva in allt ifrån himmel och jord. En kalender är nog det bästa man kan ha som student, det krävs ju att man håller koll på allt ifrån tider till prov. Om man följer sin plannering betyder det ju att man skapa tid för annat också!
 
♥ Läs mer böcker. Jag har börjat tycka att det är ganska mysigt och skönt att lägga ifrån sig datorn ibland och lägga sig i sängen och bara läsa. Man får lite tid för sig själv och det gör ju även en lugn samtidigt som man utvecklar sitt språk. Toppen! 
 
♥ Göra flera utflykter. Det finns säkert hundra ställen som jag inte varit på i både stockholm såsom där jag bor. Jag vill ha fler grillkvällar vid vattnet, picknikar i parker, cykla någonstans, ta en hel dag vid en strand man inte visste fanns etc. 
 
♥ Sova minst 8 timmar/natt. Sömn är extremt viktigt, speciellt på vardagar. Påverkar ju inte bara ditt humör men även ditt utseende. Är ju dock en balans att inte sova för mycket heller. 
 
♥ Gör en Scrapbook. Jag tycker det är kul att kolla tillbaka på vad man gjorde under året. I en Scrapbook kan man ju skriva och klistra in allt ifrån bilder, en lapp som var gullig, inspirations bilder man hade då, citat etc. Kan nog bli väldigt roligt att kolla i när man blir äldre tror jag. 
 
♥ Se till att mitt rum är städat. Det kanske bara är jag som blir stressad när jag ser papper överallt, kläder slängda  lite var som helst, en obäddad säng och så vidare. Älskar när jag har städat mitt rum, känns så skönt och lugnt då. Kanske lite konstigt men sån är jag! 
 
Ge mitt rum en makeover. När jag ändå är inne på mitt rum behöver den en makeover. Det har sätt ut såhär i flera år så nu vill jag ha ett mer ljust och mysigt rum. Har så många idéer! :) 
 
♥ Gör mer spontana grejer. På sommaren blir man ju lätt uttråkad, eller efter skolan när man inte orkar plugga. Varför inte samla ihop lite vänner och ta en fika eller ta en spontan trip till stan. Det är bra att vara plannerad men ibland är det ju skönt att kunna släppa lite och bara vara. 

♥ Hålla bloggen vid liv. När jag skulle svara på frågorna till vad som har hänt 2012, har jag inget minne av de första månaderna. Jag kanske inte har världens mest spännande liv, men det händer ju alltid något. Jag ska verkligen försöka satsa på min blogg i år och göra den så bra som möjligt. Hoppas ni kommer gilla den! ♥
 
 
Hoppas ni kanske hittat lite inspiration! ♥

Ny design

Kände att det nya året borde föra med sig en liten förändring även här på bloggen. Kände att den förra designen var lite för grå och trist. Så jag bytte ut min header och tryckte dit en liten mer somrig bild. (ps. Jag har inte rött hår, blev bara lite fel med ljuset i redigeringen :/ ) Gjorde även runda hörn runt menyn och inläggsidan, nöjd! 

NU KÖR VI

 
GOTT NYTT ÅR PÅ ER!  ♥ Jag firade in nyåret med middag hos min bästavän med familj och ett surt vin i handen på deras hala uppfart. Åh! Är så glad och lättad att det är 2013. Har så mycket kul inplannerat i år, och tror att det här kommer bli mitt bästa år hittils, jag känner det på mig. Idag har jag gått runt med så mycket energi och ett leende på läpparna, som inte ska bli något ovanligt. Tränat för första gången på flera månader och blivit inspirerad.

Tänkte dra mina nyårslöften imorgon för er, har ni några? :) 
RSS 2.0