Året tvåtusentolv

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja. Studerade i England i några månader, seglade på öppet hav i 13 timmar(!), Var i London och träffade min kärlek för första gången ♥, Gick på outlet.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Det tror jag inte.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej
4. Dog någon som stod dig nära? Nej
5. Vilka länder besökte du? England
6. Är det något du saknat år 2012 som du vill ha år 2013? Ja, att vara lycklig på alla plan i mitt liv. 
7. Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas? 15 September ♥
 
8. Vad var din största framgång 2012? Gick bra i skolan
9. Största misstaget? det skriver jag inte här...
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej, men jag är ju miss klumpig själv, så jag hade i princip blåmärken hela sommaren, haha. 
11. Bästa köpet? Min egna bärbara dator och A&F jacka. 
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Min pojkvän ♥
14. Vilken låt kommer alltid att påminna dig om 2012? Don't you worry child - Swedish House Mafia
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Det första halvåret var en väldigt mörk period för mig, men det blev lite ljusare efter sommaren. 
16. Vad önskar du att du gjort mer? Varit mer social, mer positiv, gjort utflyckter. 
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Hetsat över pengar och satt andra först. 
18. Hur tillbringar du julen? Hos mina gudföräldrar
19. Blev du kär i år? Blev ännu mer kär. ♥♥♥
20. Favoritprogram på TV? Desperate Housewifes, Pretty Little Liars
21. Bästa boken du läste i år? Satt och läste Elsa-serien av Sofi Fahrman hela sommaren, men min favorit bok var Elsas Värld. Därav mitt blogg-namn. :)  
22. Största musikaliska upptäckten? The overtones. 
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Pengar
25. Något du önskade dig men inte fick? Tårta...haha
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2012? Tog en heldag i London med min Pojkvän med shopping och fika, och på kvällen åt vi middag på en Restaurang precis vid Themsen. Det var underbart! :) 
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Mer äventyr och minnen. 
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2012? Take every chance, drop every fear. 
29. Vad fick dig att må bra? Min pojkvän, vänner och familj. 
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Ehh... Ingen faktiskt :P
31. Vem saknade du? Pojkvännen, mormor
32. De bästa nya människorna du träffade? Ivan, Svala, Sofie

Jag vill gå upp i vikt

Samhället idag präglas ständigt av de tillfixade modell bilderna, alla sorters möjliga bantnings metoder, hemma-gym med garanti på snabba resultat, kost - allt för att se ut som "idealet". Tjejen med lagom stora bröst, perfekta magen, fin rumpa, långa slanka ben och en smal midja. I slutändan är det här inte en "normal" tjej i vårt samhälle, hon gör istället allt i sin makt för att bli som den där tjejen på framsidan av Elle. Jag själv har alltid varit naturligt small ända sen jag var liten. Jag försöker hela tiden att lägga på mig vikt, men min kropp samarbetar inte. Jag försöker absolut inte vara som tjejerna i alla modetidningar då jag tycker de flesta är alldelse för smala. 
 
Modell industrin är en helt annan historia men vill bara säga att jag blir jätteglad när jag ser att vågen visar en större siffra, som jag tycker fler borde göra!  Mina kompisar tycker jag är galen som vill gå upp i vikt, varför då? för att jag går i princip emot samhällets förväntningar? Flera tror jag inte vågar säga att de vill lägga på sig för att då är man "udda". Jag har aldrig sett en enda artikel på "Såhär går du upp i vikt", vilket är synd. Om man söker på "Hur går jag upp i vikt" på google får man upp den totala motsatsen, det finns inga sidor eller tips med det syftet. 
 
Att vara smal är inget att sträva efter, men det kan jag ta i ett annat inlägg. Jag tycker inte det är fint när man ser revbenen(som jag äntligen lyckats gömma lite) eller när benen är som pinnar. Varför tjejer? Varför är det här ert mål? Ni tror nog det är mer attraktivt, men det är den totala motsatsen för många. Vem bryr sig om du har lite mer fett än omslags tjejerna? Du kan inte jämföra dig med andra, då alla har olika förutsättningar. Vissa har svårt att gå upp i vikt och andra har svårt att gå ner, så är det bara! Folk(speciellt killar) som inte uppskatar dig som du ser ut, ska du inte bry dig om. De flesta killar ser ju inte ut som abercrombie modeller, så varför ska du behöva se ut som en VS modell för dem? 
 
Det här är min kropp idag. Jag kan inte säga att jag hatar min kropp, för det gör jag inte. Men jag märker att min kropp inte mår bra på insidan, även fast det kanske inte syns på utsidan. Jag vill träna för att må bra, "strong is the new skinny" som man säger nu för tiden. Det tycker jag flera ska ta till sig. Visst om man vill bli lite mer "fit", men jag tycker det är hemskt när man ser 14-åriga tjejer skriva att de vill gå ner i vikt. Det kan inte vara normalt. Eller rättare sagt, det ska det inte! 
 
Jag vet att jag inte är ensam om att vilja gå upp i vikt. Lyssna inte på de där kommentarerna "Men du behöver ju inte träna, du är ju redan smal!". Din kropp mår bra av att äta dig mätt, röra på dig, vara stark etc. När jag säger "gå upp i vikt" menar jag inte att jag ska sitta och äta en chips påse varje dag, jag ska gå emot min egna kropp och äta upp mig på ett bra och nyttigt sätt! Jag ska banne mig gå upp hela 5 KG

Finalist i en fototävling!

Såg precis att jag gick vidare i fina Amandas fototävling, kul! :) 
Rösta gärna på mig HÄR, nr 10 :))

Kenza inspirerar inte mig

Kenza, Sveriges största bloggerska, är ett lysande exempel på den ytliga världen vi lever i. Det är inte precis en hemlighet att hennes blogg har blivit stor p.g.a. hennes utseende. Som jag tror hon själv kan erkänna t.o.m. 
 
Jag har ingenting emot Kenza personligen, hon är jättevacker och gullig tjej men jag blir bara så arg när man ser att hon tjänar lika mycket (eller kanske t.o.m. mer) som Sveriges högsta politiker. Ja, det är mitt fel som läsare och det är ingen nyhet att det finns stora pengar att hämta på nätet. Många möjligheter har öppnats för henne, som är kul för hennes skull, men att det är p.g.a. hennes utseende gör att det svider lite. Just nu pekar ju allt på att man måste se bra ut för att "lyckas" i den här världen.
 
Nu äntligen ska hon dock starta något eget utanför bloggen och inte p.g.a. hennes blogg, som jag tror faktiskt kan bli något riktigt lyckat. Egentligen förstår jag inte varför jag läser hennes blogg, som även har blivit årets tråkigaste enligt mig, den ger mig ingenting. Allt hon gör är egentligen fikar, kollar på film, festar, svarar på mail, tar bilder, shoppar, reser, går på events, plåtas, designar lite, är med vänner etc. Jag kan väl erkänna att jag inte skulle tacka nej till ett sånt liv, men det är inte ett normalt liv. Hon får det att se ut som hon inte behöver kämpa för någoting(då menar jag inte på en personlig nivå, mer jobb & pengar etc.) som vi andra, därför inspirerar inte Kenza mig. 
 
Om det är någon jag ser upp till i bloggvärlden är det Tyra. Hon började från grunden, och har nu några år senare en webbutik som genererar flera miljoner per år. Hon har lyckats på riktigt, då kan vi prata inspiration och förebild.

Inspirerar Kenza er? Varför?
Hoppas alla förstår att det här endast är min egna åsikt, och inte riktat till Kenza personligen. Kram ♥
  
 
 

Scrambled eggs

De senaste dagarna har jag blivit väldigt förtjust i ägg röra till frukost. Det är perfekt när man inte orkar göra en tråkig macka. Det tar ju bara 5 minuter att göra och det är ju så gott! :) 

Lauren Conrad Beauty

Jag har alltid varit en stor beundrare av Lauren Conrad ända sen jag såg första avsnittet av "The Hills". Hon är helt underbar! Både på insidan såväl som utsidan. När jag satt och kollade på programmet var jag alltid fascinerad över hur hon alltid lyckades se så fräsch och fin ut.
 
I den här boken delar hon med sig av hennes knep och skönhetstips. Jag blev förälskad i den bara efter att ha läst första sidan. Tips,tips tips! En perfekt present till tjejkompisen och även dig själv! :) 

A new beginning

Jag känner att den här bloggen har blivit lite för personlig på sistone, därför har jag gjort en lista på inlägg om tips och tankar. (Det blev över 150 punkter...hehe.) Jag tycker det är dags att det skapas ett djup i den här bloggen, jag vill så mycket mer än att visa upp en tröja jag köpt. Jag vill få folk att må bra, tänka en andra gång, bli inspirerade och förhoppningsvis bli starkare i sig själva. Kram på er! Nu ska jag börja med alla inlägg :) ♥
 
Kommer upp ett litet tips här snart för alla er som gillar skönhet! 

Let the good times roll

Ny dag, nya tag! Sitter just nu och nynnar med i Let It Roll av flo rida, tycker den är riktigt härlig såhär i vinter mörkret. Förlåt för den dåliga uppdateringen, men eftersom att jag undviker mobilbilder och när jag inte orkar ta bilder blir det lätt att bloggen får lida lite. Vill heller inte uppdatera när jag inte känner mig på topp, tyvärr har statistiken rasat också, tråkigt! 
 
Idag har det inte hänt något speciellt, var ute och skottade snö på förmiddagen. Det måste vara det värsta med att bo i vila på vintern, haha. Nu blir det att redigera lite bilder tror jag, det är ju alltid kul. :) 

Väntar på bättre dagar

Vet inte vad det är med mig idag, är på riktigt depp-humör. Kanske för att gårdagen inte var den bästa på något sätt. Min julkänsla låg totalt i botten. Bloggen får ligga på is idag. Hoppas er julafton var bra i alla fall! ♥

GOD JUL!

Såhär blev granen tillslut. Älskar att ha granen uppe, blir en sån mysig känsla i hela huset. Hur som helst, Jag ville bara passa på att önska er en riktigt fin jul! :) 

Ta åt dig av vad han säger!

Tjejer vill ständigt känna sig bekräftade, vi vill höra från vår pojkvän flera gånger om dagen att vi är det bästa som hänt dem. Men vad gör vi när de här orden som vi vill höra kommer? Vi viftar bort dem och säger "Nej, det är jag inte alls!" Varför? för vi vill att han ska fortsätta säga det och kanske lägger på lite extra komplimanger på vägen. 

Jag har pratat med flera killar om detta. De tycker det är extremt irriterande att vi alltid motsätter dem, som att det inte är naturligt för oss att säga "tack". När jag tänker efter skulle inte jag heller vilja säga till en kille att han är helt perfekt hundra gånger och han varje gång förneka det. Visst kan man inte alltid lita på vad baktanken är med komplimanger från killar, inte för att jag vill dra alla över en kam, men det betyder inte att du inte kan ta åt dig eller att han inte skulle mena det! Om din kille säger att du är det finaste han vet, då är du det, inget snack om saken. Ta åt dig istället, ge honom en puss och säg hör och häpna "Tack!". ♥
 

Vinnarna av Veckans blogg

I omgång 1 vann Amanda. Hennes blogg är fylld av härliga och fina foton. Klicka på bilden för att komma till hennes blogg! 
 
Emelie är den andra vinnaren. Hon skriver främst om sin vardag med en massa bilder. Check her out! 
 
I omröstning 3 vann den fina tjejen Terese. Kolla in hennes blogg genom att klicka på bilden! :)
Den sista vinnaren blev ingen mindre än Nicole. Hon driver en blogg som fylls av underbara bilder, även en av mina favorit bloggar faktiskt! Besök hennes blogg nu! 
 
FRÅGA. Vill ni att jag ska göra det här igen?

Sista minuten

Igår satte vi äntligen upp julgranen och nu ska den kläs, alltid ute i sista minuten. Vi hörs! :)

Tjejkväll

Har tjejerna över på besök, alltid mysigt. Jag gjorde Tacos åt oss förut och nu sitter vi i vårt mysrummet och kollar på film. :)

2 dagar kvar

Nu är mina små paket inslagna, redo för jul! :)

Make the days count

När det kommer till att göra varje dag lite speciell tror jag många har problem med det. Men jag tycker inte att en speciell dag måste involveras i att man har tagit medalj i något, hoppat fallskärm eller när man fick sin första kyss. Istället borde man tänka att varje dag kommer ha något nytt i sig. Att göra att sina dagar på denna planet räknas tycker jag kan vara saker som att man har lärt sig något nytt, man har skrattat med sina vänner, skapat ett minne och så vidare. 
 
Flera tror dock att en speciell dag involverar fallskärmen och så vidare, därför sitter man hemma och kollar in i väggen och väntar på bättre dagar. fel fel fel. Jag tycker bara du känner dig lycklig har du lyckats göra din dag värdbar, för det är allt som betyder. Det krävs inte mycket av dig själv, du måste bara inse att inget kommer hända om du spenderar dina dagar endast framför TV:n och datorn. 
 

Följ mig

Nu kan ni hitta lilla mig på bloglovin. Tryck på texten ovan för att komma till min sida! :)
 

SABOSKIRT

Om det är någon sida som jag faller för mer och mer varje gång jag kikar in är det saboskirt. Deras helt underbara och vackra skapelser gör att man nästan inte kan avstå köp-knappen. Det står på min to-do lista för 2013, köpa något ifrån saboskirt! Längtar redan ♥♥♥
 
Mina sex favoriter av många...
psst...kommer skriva om en av mina stora drömmar om ett tag här, kan ni gissa vad? :) (länk utlovas till den som gissar rätt.)

Time to relax

Peuw! Satan vad tid det kan ta att göra några inlägg. Nu är dock veckans blogg-röstningen äntligen igång, så glöm inte rösta på din favvo! :) Nu ska jag vila framför ett till avsnitt av solsidan, kram! ♥

AVSLUTAD - röstning 1

Regler: En röst/person per dag på varje röstning. Deltagarna får ej rösta på sig själva. 
 
Eftersom att det är 4 olika röstningar kommer det bli 4 vinnare! :) 
1. happinessfoton.blogg.se  2. gweeeen.blogg.se  3. claraborthwick.blogg.se 
4. emelieoemmas.blogg.se
 
5. byfiia.blogg.se  6. photologicaly.blogg.se  7. emmajjohanssson.blogg.se 
8. lovisahammarbergs.blogg.se
 
 
RÖSTNINGEN AVSLUTAS 23/12 kl. 12.00! 

AVSLUTAD - röstning 2

Regler: En röst/person per dag på varje röstning. Deltagarna får ej rösta på sig själva. 
 
Eftersom att det är 4 olika röstningar kommer det bli 4 vinnare! :) 
1. bykarolinaa.blogg.se  2. adaras.se  3. emeliebovin.devote.se  4. claudiias.blogg.se
 
5. thephotographs.webblogg.se  6. mikaelaorleifson.blogg.se  7. evangelinas.devote.se 
8. emoaz.devote.se
 
 
RÖSTNINGEN AVSLUTAS 23/12 kl. 12.00!
 

AVSLUTAD - röstning 3

Regler: En röst/person per dag på varje röstning. Deltagarna får ej rösta på sig själva. 
 
Eftersom att det är 4 olika röstningar kommer det bli 4 vinnare! :) 
1. sannasrum.se  2. annster.se  3. yohannafotograferar.blogg.se  4. wilmastenlund.blogg.se
 
 
 
RÖSTNINGEN AVSLUTAS 23/12 kl. 12.00!

AVSLUTAD - röstning 4

Regler: En röst/person per dag på varje röstning. Deltagarna får ej rösta på sig själva. 
 
Eftersom att det är 4 olika röstningar kommer det bli 4 vinnare! :) 
 
1. aleksandrawojcik.blogg.se  2. emmandens.blogg.se  3. nicoleisabelles.blogg.se  4. amandafoton.blogg.se
 
5. guldnougaten.blogg.se  6. komigensara.devote.se  7. mandiphoto.blogg.se  8. ffannyelgstrand.blogg.se
 
 
9. fashionandnails.blogg.se  10. lottalexandra.blogg.se
 
RÖSTNINGEN AVSLUTAS 23/12 12.00! 

Torsdag

hejhej! Torsdag innebär skolfri dag för mig så idag ska jag bara slappa. Ska snart sätta mig och sätta ihop veckans blogg. Blev hela 42 deltagande, kul! Vill ni att jag ska fortsätta med det? :) 

VINN EN VALFRI PRODUKT MED ETT VÄRDE UPP TILL 10 000 KR HOS DUSTIN HOME

Varje år växer prissumman på våra önskelistor. Vi tar med den där datorn för 5000 kr, även fast vi vet att sannolikheten att vi får den är minimal. Men det kan Dustin Home ändra på! Just nu har de en tävling där du kan vinna en valfri produkt med ett värde upp till 10 000 kr!  Allt du behöver göra är att skriva ett blogginlägg om tävlingen och välja ut en produkt från deras sortiment.Hur bra är inte det? Ni hittar tävlingen här!
 
Vad har jag valt då? Jag har i flera år eftersträvat en ny kamera. För mig ligger fotografi varmt om hjärtat och jag vill gärna bli så bra jag bara kan. Men jag kan inte det med min nuvarande kamera då den är väldigt enkel. Därför har jag valt att satsa på en mer rejäl och utvecklande kamera - ingen mindre än Canon Eos 60d + optik EF-S 18-135  F/3,5-5.6 IS. 
 
Den här kameran har allt jag söker. Ett mer professionellt utseende, vridbar skärm, utmärkt optik och den kan till och med filma i full HD. Den skulle vara helt perfekt för att jag ska kunna utveckla mig och samtidigt ta enastående bilder samt videos. Canon Eos 60d står högst upp på min önskelista - vad gör på din? :)
 
 
dustin home bloggtävling För att kunna spela de senaste spelen behöver du ett riktigt bra grafikkort! Nu har vi extra bra priser på datorkomponenter hos Dustin Home!

Morden i Sandhamn

De senaste två dagarna har jag följt miniserien Morden i Sandhamn som går på fyran, bra tycker jag. Känns lite kul att man känner igen nästan alla platser också, då jag är i Sandhamn varje sommar. Idag är det sista delen och det börjar om 5 minuter så jag måste kila! God natt hörni ♥

Onsdag

Idag när jag kom hem mådde jag jätteilla. Var lite orolig över att det kunde vara vinter kräksjukan ett tag så jag gick och sov i 2 timmar, mycket bättre nu! Just nu sitter jag och kollar på säsong 3 av Solsidan, bästa svenska programmet som någonsin gjorts, haha. Min älskling kom även hem ifrån Frankrike idag, saknat honom såååå. Hoppas ni hade en bra dag! ♥

Jag är i chock

Vad händer med Sverige? Idag möttes över hundra personer upp utanför ett gymnasium i göteborg på grund av de kränkande facebook och instagram sidorna mot diverse personer. En tjej blev till och med jagad och därefter nedslagen för att hon var "misstänkt" för att ha startat sidorna!!! Vad håller folk på med? Är det folks tänkesätt idag i Sverige? Vi reagerar innan de hinner reagera? I det här fallet menar jag vi som ungdomarna och de polisen. 

Jag tycker nätmobbning är bland det värsta som finns, men att folk blir helt hysteriska och måste vara en del av något förstår jag inte. Ska de vara några sorts "bra människor" för att ha slått ner den här tjejen om hon nu var grundaren? Nej jag tycker det är den totala motsatsen. Det är också mobbning. 
 
Jag har precis avslutat en kurs som heter Internationella Realtioner, där vi fokuserade på USA. Hur tror ni USA har så stor makt? De väljer konflikt före samarbete, de behöver inte bevis för att reagera på misstänkt hot. Vad var det som hände i göteborg? Enligt filmen såg det inte ut som att tjejen ens fick en chans att svara på om hon var grundaren eller inte, de bara sprang efter henne, utan bevis. Jag blir rädd, eftersom att man nu börjar se hur världen blir mer och mer amerikanskt influenserat, även på civil nivå - precis som kursen lärde mig. 
 
Jag är orolig för hur Sverige och svenska folket kommer hantera skandaler i framtiden. Vad har ni för tankar om detta? 
 
 

Ang. Veckans blogg - 9 platser kvar!

Jag har tänkt lite på veckans blogg och om att alla ska få vara med, som de 31 anmälda självklart kommer vara, men jag begränsar nu platserna till 40! Dels på grund av att de inte ska bli för stora inlägg om veckans blogg, som det ser ut nu kommer det bli två olika röstningar - TVÅ VINNARE! 

Ni har 24 timmar på er att fånga de sista platserna, alltså till kl. 18 imorgon!! :)
 
NI HITTAR VECKANS BLOGG HÄR! 
 
AVSLUTAD!

Kitten

åååååh! Vill ha en kattunge! ♥♥♥

God morgon!

 
God morgon hörni! Eftersom att jag glömde att duscha igår(vem gör det? haha) fick jag gå upp extra tidigt idag. Måste verkligen ha en bättre morgonrutin, alltid lika trött! Några tips? Idag är det sista "riktiga" skoldagen för mig, då jag endast har en lektion imorgon, skönt! Nu måste jag sminka mig lite och sen springa till bussen, Kram på er ♥

Te och mys

Nu ska jag bädda ner mig i sängen med en kopp té framför ugly betty. Älskar när man hittar tillbaka till gamla favorit serier som man inte minns någonting utav, hehe. God natt fina ni! ♥
Saknar min pojke.♥

Att leva fullt ut

"Jag är egentligen inte rädd för att dö. Men tanken på att dö innan jag har hunnit leva ordentligt gör mig skräckslagen." Den här delen av en  text hittade jag på Madeleines blogg. Jag kunde inte ha sagt det bättre själv. 
 
Känslan av att veta att livet kan sluta i vilken sekund som helst är en hemsk tanke, men den gör mig mer motiverad. Det får mig att känna mig att jag nu inte vill göra saker som att hoppa bunge jump, ta en spontan resa, flytta till ett annat land, kämpa för mitt drömjobb - utan jag ska
 
Alla har olika bilder av hur ett perfekt liv ser ut, det kanske till och med skrämmer oss att det finns en stor chans att livet kommer sluta helt annourlunda. Såhär är det för mig. I mitt huvud har jag en bild av mitt liv om 20 år, men jag är rädd för att det aldrig kommer hända. Man måste helt enkelt se till själv att det händer och släppa allt som håller dig tillbaka. 
 

Trött på finger avtryck på datorskärmen?

Här kommer ett litet tips som jag lärde mig för några år sedan. Hur jobbigt är det inte när datorskärmen är fylld av fingeravtryck?  Då vet jag ett väldigt smart sätt att få bort dem. 

Allt du behöver är några droppar loka och hushållspapper/servett. Häll på några droppar tills papperet är lite blött och sen är det bara att strycka datorskärmen med papperet och torka av. Vips så är alla fingeravtryck borta och skärmen ser som ny ut. :) 

Tredje advent

Idag är det ju tredje advent, bara 8 dagar kvar till julafton hörni! Och 5 dagar tills jag får jullov, wiiie ♥
 
PS. Glöm inte Veckans blogg HÄR! 

Uppskatta alltid folk i din närhet

Varje månad, varje dag, varje timme dör någon. Det kan vara en mamma, pappa, syster, bror, dotter, son, farbror, morbror, moster, faster, kusin, bästa vän, mormor, farmor, farfar,morfar, barndomsvän... listan är lång. 
 
Det kan vara någon i din närhet. En persons sista hjärtslag kan ske vilken sekund som helst.  En sekund kan förändra hela ditt liv. Håll hårt om de du älskar för du vet aldrig när du kommer få se dem igen. 
 

VECKANS BLOGG

 
Nu tycker jag vi tar tillbaka de gammalmodiga "veckans blogg" där man får rösta på sin favorit! 

Som ni kan se kommer alla få vara med som anmäler sig! 
 
ps. Avslutas 19/12 kl. 18.00! 
Tipsa gärna om tävlingen på din blogg. :)
 
AVSLUTAD!

Without you

Det här något av det finaste och svåraste jag någonsin varit med om. Du & Jag. Vi. När jag tänker på dig kommer jag alltid på mig själv att jag har ett leende på läpparna. Vi har varit med om så mycket tillsammans. Du har alltid varit där för mig, hur jobbig och bitchig jag än varit. När jag gråter förvandlar du det till skratt, när jag är arg gör du mig lugn, när jag är deprimerad är du mitt solsken, när jag känner mig ensam skickar du söta sms och när jag vill ge upp får du mig att resa mig starkare. 
 
Det var en på miljonen att jag skulle få träffa dig, vilket jag tycker är otroligt och fantastiskt på samma gång. Det finns ingen på den här planeten som har fått mig att känna mig så älskad som du. Du är den ända jag tänker på varje dag. Den som får mig att gråta floder av lycka och saknad. Jag har nog inte förstått att du inte längre är en tågresa bort. Det känns som att allt har varit en stor dröm. 
 
Allt jag vill är att ligga i din famn igen. Känna de där starka armarna runt min midja bakifrån och din varma andedräkt vid mitt öra. Att bara ligga där och le mot varandra. Lägga min hand på din vänsterkind när du kysser mig. När du lyfter upp mig utan förvarning. Trycker upp mig mot väggen kysser mig som att det var sista gången. Att du är det första jag ser när jag vaknar. Var sådär söta tillsammans och reta varandra. När du vänder dig om och leer mot mig utan någon anledning. 
 
7 months without you. I will miss you like never before. Happy 15th month anniversery.  I love you ♥
 

 Snart kommer min första VECKANS BLOGG-tävling upp! 

Snöstorm

Idag piskar vinden mot fönstret. En sån där dag man inte vill sätta foten utanför dörren och bara mysa hemma. Det är precis vad jag ska göra. Tog en varm dusch och satte på mig myskläderna och nu ska jag läsa lite tidningar och bara ha en mysdag med mig själv tills Anna kommer ikväll. 
 
Idag är det även en liten speciell dag. Ni kommer få veta senare varför. :) 

Bli bästavän med dig själv

Jag har alltid trott på uttrycket att "du måste älska dig själv för att andra ska kunna älska dig". Du måste helt enkelt vara bästavän med dig själv. Kommer ihåg att Sarah Tjulander skrivit om det här och jag blev inspirerad. Hon satte det i ett scenario som att du aldrig skulle säga till din bästavän att hon ser fet ut i de där jeansen. så varför gör du det mot dig själv? Du skulle väl inte behandla din bästavän så? Jag tycker att det stämmer till 110%. 

Istället för att låta de negativa tankarna dominera i ditt huvud måste man helt enkelt krossa dem med att tänka positivt om dig själv. Jag är som vilken tonårs tjej som helst, jag har väl också dagar där jag vill gömma mig under täcket. Men, det är okej att säga "FAN va snygg den här tröjan är på mig" när man kollar i spegeln. Om du verkligen tänker efter tror jag du kan hitta mycket du gillar om dig själv, det är ju trots allt dig det handlar om. Det måste inte vara världens största grejer - du kanske gillar ditt leende, din ögonform, dina naglar och så vidare. Det finns alltid något. 
 
Att bli bästavän med dig själv handlar även om att bygga upp självförtroende. Gör något du är rädd för - sök jobb, kontakta den där killen du har dreglat över i veckor, berätta något du hållit hemligt för dina föräldrar. Jag bärde själv på en stor hemlighet i 2 år från mina föräldrar, men nu när jag har berättat känner jag mig inte bara närmare dem men utan med mig själv. Jag var är stolt över mig själv att jag vågade, hur svårt det än var. 
 
Men var ska jag börja? 
1. Gå fram till spegeln och säg till dig själv. "heeyyy sexy lady" nej, men ni fattar grejen. 
2. Sätt dig ner med gammalmodiga papper och penna och skriv en lista på saker du gillar med dig själv. Som du kan ta fram när du känner att du inte räcker till någon annan dag - kanske till och med fylla på listan! 
3. Ha en ensamkväll. Bädda ner dig själv i sängen, kolla på film, ta fram favorit chipsen och bara njut. Eller varför inte måla naglarna, sätt på en ansiktsmask och lyssna på musik. Lär dig att inte vara sälskapssjuk! 
4. Köp det där snygga klädesplagget som du velat ha så länge. Mycket av våra tonåringars självförtroende ligger trots allt i hur vi ser ut. Känner du dig snygg ökar självförtroendet. 
5. Le. Jag hoppas att efter det här ska ni kunna kolla er i spegeln och se ett leende på läpparna. Tänk på att leenden smittar av sig på folk i din närhet! 
 

Hej

Hej hörni! Jag heter Linnea och är 17 år. Mer än så behöver ni inte riktigt veta. Den här bloggen är tillför mina tankar om tonårsliv, kärlek och självkänsla. Men det kommer också vara en härlig blandning av tips och en smula personligt. Jag älskar att inspirera andra, vilket jag skapade den här bloggen för. 

Om ni tror att den här bloggen kommer ha tusen inlägg om skolan har ni fel. Jag kommer ha fokus på att sprida positiv energi och att få tjejer att inse deras rätta värde. Jag är Power. Du är Power. Som Tyra Sjöstedt så fint sa.

Hoppas ni kommer gilla det! 
ps. Snart kommer  julklappstips upp - billiga också! 

 

RSS 2.0